Roer 44, 3068 LE Rotterdam, Rotterdam

Over Ons

Administratiehuis Klein bestaat sinds 1991. In dat jaar richtte Judith Klein haar eigen administratiekantoor op. Sindsdien werkt zij voor uiteenlopende klanten.

Wij kunnen alle financiĆ«le werkzaamheden uitvoeren voor het midden- en kleinbedrijf. Daarmee nemen wij u werk uit handen waardoor u zich bezig kunt houden met ‘ondernemen’. Zo doen we beiden waar we goed in zijn.

Wij kunnen de werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren, indien gewenst in uw eigen softwarepakket. Ook is het mogelijk dat wij de administratie vanuit ons kantoor beheren en u de spreekwoordelijke schoenendoos brengt.

Wij werken op ons kantoor met Exact Online, maar zijn ook bekend met diverse andere boekhoudpakketten zoals Multivers, Oracle en Grote Beer.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Voor vragen en persoonlijk advies zijn wij dan ook altijd bereikbaar. Wij werken tegen een vast en concurrerend uurtarief.
Een correcte administratie voeren is complex en vereist specifieke kennis op boekhoudkundig, fiscaal en juridisch gebied. Door jarenlange samenwerking met enkele partners zijn wij in staat een volledig dekkend pakket aan te bieden.